torstai 11. syyskuuta 2014

Näillä mennään

Huolimatta Ilveksen viime kauden panostuksesta sen kauden joukkueeseen, ei tämän kauden roosteri herätä hihkumisia. Viime kauden runko ja tähtipelaajat jättivät Tampereen pölyt taakseen ja kun tähän yhtälöön lisätään pelaajabudjetin pienentäminen kahdellasadallatuhannella eurolla, ei voi lopputulemana olla muuta kuin nippu tusinapelaajia tai "uusia Keräsiä" kuten optimistisimmat asian ilmaisevat. Joukkue onkin jälleen todella nuori ja kokematon. Kokeneinta kaartia edustaa surffailija Martti Järventie ja ikivemppa Jussi Pesonen, molemmat ainoita 70-luvulla syntyneitä kokoonpanossa. Pelaajabudjetista suurin osa on siis kulunut uuden rungon hankkimiseen. Uusista hankinnoista puolustaja Saku Salmela voisi olla läpimurron tekevä pelaaja. Mies on näyttänyt Ilveksen kannattajille kuluneella harjoituskaudella loistavaa taitoa ja pelisilmää ja erottunut taidollaan muista pelaajista. Toisaalta kanadalaishankinta Mark Hurtubisella on paljon tekemistä vakuuttaa Hakametsän yleisö.
Maalivahti Joonas Korpisalo on Ilveksen kantava voima. Kun mies päästää vähän maaleja, joukkueella on saumat voittoon. Sen verran kapeaa on joukkueen hyökkäyskaarti, eikä Ilves tehtaillut kertaakaan neljää maalia harjoitusotteluissaan. Joukkue tulee olemaan vaikeuksissa, kun joku avainpelaajista loukkaantuu.

 " Kesän aikana vahvuuteen haetaan vielä ns. ykköspakkia sekä mahdollisesti vahvistusta hyökkäykseen. "

" Ilves julkisti juuri tulevan kauden joukkueensa rungon. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyivät Mark Hurtubise, Teemu Rautiainen, Antti Tyrväinen, Tapio Laakso sekä Joonas Riekkinen. "
Yllä oleva teksti on Ilveksen kausikorttilaisilleen lähettämästä postista, jossa todetaan että joukkue tulee vahvistumaan kesän aikana. Sittemmin ei uusia pelaajia ole saapunut vihreäpaitojen riveihin, vaan koko sanahelinä on ollut pikemmin epätoivoisen organisaation epätoivoinen yritys piristää kausikorttimyyntiä. Tyhjät lupaukset eivät Ilves-kannattajaa hetkauta, niitä on tässä seurassa ollut viime vuosien ajan riittämiin. Sen sijaan on ikävää huomata, että Ilveshockey Oy:n harjoittama valehtelu tiedotteissaan on siirtynyt kannattajille päin naamaa valehteluksi. Olisi mielenkiintoista kuulla millä valtuudella Pajuoja puhuu vahvistusten hankkimisesta, kun lopulta yhtäkään ei tullut. Voisiko olla, että kesken kesäloman rahahanat olisivat sulkeutuneet?

MAALIVAHDIT
#35 Juha Järvenpää 
#49 Lassi Yrjölä 
#70 Joonas Korpisalo


PUOLUSTAJAT
#3 Mikke Levo
#5 Aleksi Mäkelä
#6 Tommi Kivistö
#11 Saku Salmela
#27 Jarkko Näppilä
#40 Mikko Kukkonen
#76 Konsta Mäkinen
#77 Martti Järventie "A"
#82 Atte Pentikäinen "A"
HYÖKKÄÄJÄT 
#9 Alexander Ruuttu 
#10 Mark Hurtubise 
#15 Joonas Riekkinen 
#18 Ville Meskanen
#19 Teemu Rautiainen 
#21 Aleksi Mustonen 
#22 Juuso Rämö 
#23 Turo Asplund 
#26 Eero Savilahti 
#28 Roope Hintz 
#29 Jussi Pesonen 
#36 Patrik Moisio 
#39 Jiri Veistola
#42 Sami Sandell "C" 
#71 Tapio Laakso "A" 
#72 Tommi Välimaa 
#89 Antti Tyrväinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti