perjantai 31. lokakuuta 2014

31.10.2014 Ilves - HIFK 5-2 (3-1,1-0,1-1)

Hintz, Hintz, Hintz. Rautiainen, Rautiainen, Rautiainen. Mustonen, Savilahti, Savilahti. 

Tulostaulu ei valehdellut, sillä Ilveksen nuoriso-osasto laittoi helsinkiläiset vapisemaan todella. Ensimmäisen maalin iski Teemu Rautiainen aivan vapaasti maalin edestä Roope Hintzin lyötyä kiekon pois HIFK-pelaajan ulottuvilta, josta kiekko lipui Rautiaiselle ja mies viimeisteli illan ensimmäisen osuman. Illan toisen maalin jälkeen tulostaululla luki samat miehet samassa järjestyksessä kuin ensimmäisessä maalissa. Hintz syötti Ilveksen ylivoiman juuri päätyttyä jälleen maalin edessä vapaana odottaneelle Rautiaiselle, joka sivalsi illan toisena alakulmaan. Kolmas maali oli HIFK-vahti Husson hama. Aleksi Mustosen helpon näköinen kuti siniviivan tuntumasta upposi maaliin. Syöttöpisteet Hintzille ja Rautiaiselle. Enempää pisteitä Hintz ja Rautiainen eivät tehtailleet. Hintz 0+3, ja Rautiainen 2+1.

Toisessa erässä HIFK lisäsi vauhtia, mutta erän ainoan osuman iski Eero Savilahti. Ensin upea nousu oikeasta laidasta, sen jälkeen laukaus nollakulmasta, ja Hussosta löytyi kiekonmentävä aukko. 4-1. 

Kolmas erä ei ihmeitä tarjoillut. HIFK tuli erän alussa kahden maalin päähän, mutta Tapio Laakso iski erän lopulla loppulukemiksi 5-2. Syöttöpisteet Polakille ja Savilahdelle. Savilahden tehot 1+1. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti