perjantai 24. lokakuuta 2014

Keith Armstrong

24.10.2014 on päivämäärä, jolloin Ilves tiedotti Keith Armstrongin ottavan valmennusvastuun ensi kaudesta eteenpäin. Sopimus kattaa kaudet 2015 ja 2016 sekä sisältää option kaudesta 2017. Keke on toiminut viime kaudet SJK:n urheilutoimenjohtajana. Armstrong on saavuttanut valmentajanurallaan viisi Suomen mestaruutta (kolme Hakassa ja kaksi Klubissa) ja kolme Suomen Cupin voittoa (yksi Hakassa ja kaksi Klubissa). Viimeksi Keke on valmentanut kaudella 2007 HJK:n peräsimessä.

Monet ovat pohtineet sopiiko paljon peliaikaa omille junioreilleen tarjoava Ilves ja Keke yhteen millään tavalla. Onko pelättävissä muukalaislegioonan rantautuminen keltapaitoihin? Toivottavasti ei, vaan Keke osaisi kokeneena jalkapalloammattilaisena hommata sopivia vahvistuksia ja antaa omille kasvateille peliaikaa. Keke on kaksi kertaa ollut valmentamassa Ykkösen joukkuetta ylimmälle sarjatasolle. Kaudella 1996 TP-Seinäjoen ja 1997 Hakan kanssa, joten tätä taustaa vasten peilattuna Ilveksellä on tutun haasteen edessä oleva valmentaja. Keke on myös näkyvä mediapersoona, joten Ilves voi saada entistä enemmän näkyvyyttä ja myös herättää mielenkiintoa niissä tamperelaisissa, jotka eivät seuraa kotimaista jalkapalloa.
Mutta totuus tulee ilmi kauden alkaessa. Sitä ennen vietetään pimeä talvi ja spekuloidaan lisää. Tervetulotoivotus lienee kuitenkin paikallaan?

Tervetuloa Tampereen ylpeyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti