maanantai 1. joulukuuta 2014

Keltavihreä Tampere - Tampereen Ilveksen epävirallinen äänenkannattaja blogosfäärissä

Elokuussa vauhtiin laitettu Keltavihreä Tampere on nyt ehtinyt uskomattomaan neljän kuukauden ikään (vrt. pöyristyneet ilmeet, pakokauhu). Kaikki tässä blogissa hämmästyttävällä asiantuntemuksella julkaistu materiaali on kerännyt jo todella sitkeän lukijakunnan, joka ilmestyy näille sivuille tilaisuuden tullen yhtä röyhkeästi kuin Jehovan todistajat kertomaan satuja tiedät-kyllä-kenestä SINUN kotiovellesi.


Lukijat odottavat vastauksia toimituksen edessä
Lukijat ovat kuitenkin kyllästyneet odottamaan lopullista vastausta elämään, universumiin ja kaikkeen (levotonta liikehdintää havaittu yhä enenevissä määrin Tampereen keskustaajaman alueella). He kulkevat pimeässä yössä lukiessaan blogin tuotoksia, sillä varsinainen blogille suuntaa-antava manifesti täältä vielä puuttuu. Olkoon sen aika nyt. Miksi Keltavihreä Tampere on olemassa? Mikä on blogin olemassaolon syvin tarkoitus? Entä tavoite? Ketä blogi palvelee? Onko blogille tarvetta? Mitä kannattaa tehdä ylensyöneelle mäyräkoiralle? Vastauksia seuraavassa, olkaa hyvä.

Mutta ensiksi, mikä on Keltavihreä Tampere? Useiden yliopistojen tutkimuksissa ympäri maailmaa on yritetty selvittää elokuussa 2014 blogosfäärin (niinku blogimaailma sanottuna hipsterimmin) rakennetta sekoittamaan ilmestyneen blogin taustoja ja sisältöä. Todenmukaisimman vastauksen pystyi rakentamaan yhdysvaltalaisen Lancasterin yliopiston tutkijat Brendan McSullivan ja John Pennsylvania, jotka tutkimuksessaan "Keltavihreä Tampere - What is Tampere?" tulivat tulokseen, että Keltavihreä Tampere on sisällöltään aivan käsittämätöntä. Valitettavasti muiden amerikkalaiskollegojen tavoin tutkimus tyssäsi siihen, että he eivät ymmärtäneet monimutkaista käsitystä valtameren toisella puolella sijaitsevasta maanosasta.

Jotta pääsemme olemassaolon ytimeen käsiksi, pitää ensiksi rikkoa kova kuori
Kuvan henkilöllä ei ole mitään tekemistä.
kysymyksen ympäriltä, eli karsimme pois mitä Keltavihreä Tampere ei todellakaan ole.

  • Paavo Väyrynen
  • NSA, CIA, FBI, Supo jne...
  • haittaohjelma (riippuu näkökulmasta)
  • musta aukko
  • ruokakaupan silmäpeliä harrastava kassaneiti
  • kohta 6
  • jonkin sortin vitsikäs sivusto
Käyttäen soveltavasti implikaatiosääntöä voidaan tulla vain yhteen ja ainoaan lopputulokseen: Keltavihreä Tampere keskittyy vain ja ainoastaan raportoimaan Tampereen Ilvekseen liittyvistä asioista. Siis jos blogi ei ole Paavo Väyrynen, niin blogi keskittyy Tampereen Ilvekseen, ja tämä on kuin onkin tosi lause. (implikaation totuustaulu 0 -> 1 = 1, jonnet ei tiedä, hahah) Jotkut voivat epäillä olemassaolon tarkoitusta kyseenalaistamalla itse koko blogin olemassaolon. He voivat miettiä sitä lisää lukiessaan blogia ja kertoa pohdinnoistaan sähköpostitse, mutta sen verran voin avata kysymystä, että täällä minä olen.
Blogin tavoitteena ei ole sen enempää kuin rakentaa saamillaan Googlen AdSensen maksamilla uskomattoman suurilla mainostuloilla (kuukauden aikana kerätty 0,00 €) ikuisesti toimiva ikiliikkuja, joka tulevaisuudessa monistaa näillä sivuilla julkaistavan kakkelin määrän eksponentiaalisiin mittasuhteisiin uskomattoman nopeassa ajassa.

Kiitos kaikille lukijoille.
Alussa sivusin blogin hartaan sitkeää lukijakuntaa, jotka hiljentyvät lukemaan uusia tekstejä, aina kun sellainen julkaistaan. Mitä lukijat odottavat löytävänsä blogista? En todellakaan tiedä, kun yksikään lähipiiristäni ei (kehtaa, myönnä) lue tätä blogia. Heitänkin ilmoille pienen arvoituksen. Mikä on vähän, mutta toisinaan paljon, toisinaan todella vähän, ja toisinaan todella paljon? No, jokainen voi fundeerata tätä itsekseen, sillä mahdollisia ratkaisuja on todella paljon. Jopa äärettömästi, mutta vastaus ei ainakaan ole Ilves-Hockey Oy:n pääoma.

Mutta jatkuuko Keltavihreän Tampereen voittokulku ikuisesti? Onko olemassa jotain mikä estää ikuisen gloorian ja suistaa tämän blogin rappioon ja unohdukseen? Voiko edes Ilveksen, Tampereen, Suomen, Euroopan tai maailman kaatuminen pysäyttää tätä blogia tunkeutumasta ihmisten mieliin? Entä jos blogin kirjoittaja romahtaa (täysin)? Voiko kendojanarienkaan nakkimukit haudata tämän blogin lajista riippumatonta keltavihreää aatetta?

Suomen Kristillisdemokraatit ovat viime päivien aikana heittäneet ilmoille pahaenteisen kysymyksen:
Puoluevaltuuston jäsenten puheenvuoroissa pohdittiin, lähteekö eduskunnan päätöksen takia Suomelta Jumalan siunaus
Normipäivä lukijatilastossa.
On päivänselvää, että tämäkään Suomen rajojen sisältä toimitettu blogi ei toimi hetkeäkään ilman Jumalan siunausta. Toimenpiteenä tämän vakavan uhkakuvan toteutumisen estämiseksi kehotan kaikkia lukijoita juoksemaan niin vitun kovaa lähimpään luostariin, ostamaan ihan kenen vain amerikkalaisihmesaarnaajan koko tuotannon, katkaisemaan suhteensa ulkomaailmaan ja nauttimaan elämästä kuoripoikien kanssa. Vain näin voimme pelastua Saatanan ylivallallta.

Oi Ilves on!
-SGH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti