Blogi

Keltavihreä Tampere on kokeilumielessä käynnistämäni sivusto, jonka tarkoituksena on seurata tamperelaista palloiluseura Ilvestä lajista riippumatta.

Kirjoittaja on vuonna 1994 syntynyt yliopisto-opiskelija Tampereelta, joka on pelannut Ilveksessä jalkapalloa kymmenen vuoden ajan ja kannattanut Ilvestä viime vuosituhannen lopulta lähtien. Kirjoittajan tavoitteena tässä blogissa on ilmaista oma mielipiteensä.

Julkaisen otteluraportteja, kolumneja ja hieman vapaampaa tavaraa. Otteluraportteja tulee otteluista missä olen ollut paikan päällä.
Tilastoja en aio sivustolle laittaa, sillä niiden jatkuva päivittäminen ei kiinnosta. Tilastoista kiinnostuneet voivat etsiä niitä muualta. Sivun linkit-osiosta löytyy linkit futsal-, jalkapallo- ja jääkiekkopuolen edustusjoukkueiden kotisivuille. Sivun oikeassa laidassa näkyvä twiitit ovat Keltavihreän Tampereen Twitter-tilin twiittejä tai uudelleentwiittejä. 

Löydät Keltavihreän Tampereen Twitteristä osoitteella https://twitter.com/KvTampere tai miukumaukumerkkiä käyttäen @KvTampere
Sähköpostitse tavoitat osoitteesta keltavihrea@hotmail.com.

Yritän päivittää sivuja aktiivisesti riippuen siitä miten opiskelut antaa aikaa.

Tällä sivustolla esitetyt mielipiteet ovat täysin kirjoittajan omia. Keltavihreä Tampere on täysin riippumaton Ilveksestä (lajista riippumatta) tai mistään muusta toimijasta. Blogi liittyi 12.11.2014 Googlen AdSense-mainostusohjelmaan. Näytettävät mainokset ovat täysin sattumanvaraisia eikä edusta omia intressejäni mitenkään.
Taloudellisesti olen riippuvainen Kansaneläkelaitoksesta.

Sivujen esittely

Etusivu
Sivuston etusivu, jonne tekstit ilmestyvät siinä tahdissa kun julkaisen niitä.

Blogi
Sivu jolla nyt olet, ja jossa esitellään blogin tavoitteita ja taustoja.

Raportit
Linkkejä kirjoittamiini otteluraportteihin.

Jutut
Linkkejä kolumneihin, mielipideteksteihin, ennakkoihin ja muihin vapaampiin teksteihin.

Kyselyt
Vanhojen kyselyiden tuloksia.

Linkit
Linkit eri Ilves-aiheisille sivustoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti